Het voorproefje van een droomhuwelijk: een dromerige vrijgezellenavond

Een droomhuwelijk kan enkel het gevolg zijn van een geslaagde vrijgezellenavond. Tijdens deze avond geniet je met je kameraden van je laatste nacht als vrijgezel.

Op zoek naar een slachtoffer

vrijgezellenavondMeestal wordt op de één of andere manier een vrijwilliger – lees ‘slachtoffer’ – aangeduid om een vrijgezellenavond te plannen. Nou, van zodra jij weet dat het in orde komt, hoef jij je hierover geen zorgen te maken. Je hebt het toch al druk genoeg met het plannen van je trouwdag zelf!

De vrijgezellenavond van mijn dromen

Als persoon die zich heeft verloofd, mag ik hopen dat mijn beste vriendin deze website heeft ontdekt. Want zij is diegene die de avond der vrijgezellen geheel voor haar rekening neemt! Ik hoop alvast dat deze dag niet te druk is. Wat mij betreft, mag de avond gewoon worden gedeeld met mijn vriendenkliek. Gedurende een nacht allerhande activiteiten doen, enkel rekening houdend met datgene waar we trek in hebben! Ik weet wel dat de vrijgezellenavond van mijn dromen een fraai kostenplaatje met zich meebrengt. Maar ik zou deze avond zo graag doorbrengen in het buitenland! Nou, hoor ik mijn beste vriendin al denken. Daar ben ik even mooi klaar mee! Ze denkt waarschijnlijk dat ik naar één of ander tropisch oord wil trekken voor die speciale avond. Terwijl een avondje Brussel in ons buurlandje België ook op mijn verlanglijstje staat te prijken. Wat die avond betreft, woedt er één dilemma in mijn hoofd: ik wil zo graag fast food eten! Maar een kleine poos later moet ik wel nog in mijn trouwjurk passen. Ach, het zal me een worst wezen (én eten!). Op mijn vrijgezellenavond wil ik aangenaam gezelschap vertoeven en doen en eten wat ik wil.

Niet net voor de trouwdag

Even een boodschap aan alle planners van de beruchte vrijgezellenavond: plan ‘m niet net voor de trouwdag! Of wil je de bruid in spe nog meer kopzorgen geven? De kans is groot dat ze niet eens zal kunnen genieten van de vrijgezellenavond, aangezien ze de dag daarna het ja-woord geeft!