Mijn grote droom: een bijzondere huwelijksreis

De huwelijksdag is afgelopen, maar het feesten nog lang niet: je mag op huwelijksreis vertrekken! Een zaligheid, vind ik. Ik kijk er al naar uit om met mijn mannetje en ik te genieten van zon, zee, strand en vooral: elkaar.

Hoe de juiste bestemming kiezen?

honeymoonHet plannen van je droomhuwelijksreis start met met het kiezen van de juiste bestemming. Nou, dat is gemakkelijk gezegd. Maar wat als je maar niet kan kiezen uit alle mogelijkheden? Ik zal je een duwtje in de rug geven: mijn tip luidt dat je een best reisbestemming kiest waar je niet zomaar elk jaar naar zou afzakken. Kies er een speciale plek uit. Dat is er eentje waar romantiek en eeuwige luxe samensmelten tot één geheel.

Laat je vervoeren in je liefdesbubbel

Ik hoef niet op reis te vertrekken met het vliegtuig. Ik laat me vervoeren in mijn liefdesbubbel! Op huwelijksreis is er immers geen tijd voor stress en andere zorgen. Die laat ik lekker thuis. Dat is ook mijn tip aan jouw adres als verloofde en getrouwd persoon: zorg ervoor dat je relaxed en volledig ontspannen thuiskomt van je huwelijksreis. Tijdens deze reis laat je alle stress die (de planning van) het huwelijksfeest en de ceremonie met zich meebrachten volledig gaan.

Een aantal bestemmingen ter inspiratie

Dringend nood aan inspiratie voor luxueuze en fancy bestemmingen? Dan klinken onderstaande bestemmingen je waarschijnlijk als muziek in de oren! Je kan bijvoorbeeld naar Tanzania en Zanzibar gaan. Daar zal je fototoestel zeker overstelpt worden met de mooie safarikiekjes. En ontspanningsmogelijkheden zijn er in overvloed. Ja, een huwelijksreis naar deze Afrikaanse oorden bundelt een evenwichtige combinatie van relaxen in een sereen kader én avontuurlijke dagtripjes. Wie nog meer romantiek wenst, haalt ongetwijfeld zijn slag in het exotische Curaçao. Zoals je ziet, zijn deze bestemmingen tamelijk uniek en een one time ervaring!